(非会员)
2007-07-30 1 浏览
有朋友介紹我去這間Pizza 店吃Pizza﹐橫掂我都食厭pizza hut﹐所以就同個Friend 去左試試。我係星期六下午去的﹐間鋪唔大﹐燈光幾好﹐而且附近環境都好靜﹐幾有Privacy 。我叫左一slice 燒雞pizza 再加兩隻雞翼﹐老細送左D薯條俾我地。個pizza 個皮好特別﹐好脆﹐有D似食餅乾既感覺。於是問老闆個皮點整﹐佢話係用左小麥﹐即係做wheat bread 既麵粉來做。Toppings 幾豐富﹐我覺得D雞肉好入味﹐係有用heart 既一個pizza。薯條好脆﹐脆到有D怪﹐但係好好味。食完仲係度吹左成個鐘水先走﹐埋單每人$50﹐抵玩。好似話有得送外賣﹐下次要試試。