2019-07-07 76 浏览
今日同屋企人係九龍灣德福廣場飲茶, 飲完之後同屋企人行街,見到麥當勞既雪糕站大排長龍,咁我好奇睇一睇。。原來賣緊D24榴槤麥旋風,每杯雖然賣港幣25蚊,但對於榴槤狂迷既我黎講,真係完全諗都無諗就排隊買,條龍好長,但雪糕站有3個職員係度處理,所以都唔使排好耐就買到。終於到我啦,原來麥當勞仲有一個追加服務,可以加錢追加榴槤蓉,分別係濃厚版15蚊同終極濃厚牌30蚊,但我第一次食,所以食返普通版試下先,見個職員用雪糕匙羹加d榴槤蓉落雪糕,真係有d期待!當我拎左個雪糕真係有d失望。。可能人多既關係,d雪糕造唔切,竟然溶既,但見到d榴槤,照食啦!味道唔錯,但建議去較人少既雪糕站買!
D24榴槤麥旋風