(非会员)
2008-06-05 6 浏览
上星期同幾個Friend諗住去試下餐廳裝修格局都OK既我地6個人叫左:杏仁豬肺湯 - 有杏仁味﹐但好'鞋'口, 我地問個waiter點解甘鞋﹐佢仲話,梗係啦﹐用真杏仁磨家麻。態度極差。仲要$50幾一碗﹐但係可能唔識欣賞﹐我地全部飲左幾啖就頂唔順 -- 放棄了青瓜海蠈頭﹐ 千層豬耳 - 兩個冷盤﹐味度普通﹐同出面差唔多。但兩碟菜個味係一模一樣既!豉油煙勳雞 - 都聞到係燻左既﹐味道同普通豉油雞一樣白玉菩提 - 咪即係霎冬瓜﹐仲要無味。搵笨。蘿白糕蝦 - 有四隻蝦同四小片蘿白糕﹐蘿白糕融到一pat pat, 味道一般。蓮耦餅拼炸鵝肝芋泥 - 蓮耦餅真係幾好味﹐炸鵝肝芋泥好似炸芋角加左D鵝肝係中間甘﹐炸到好油。 蓮耦餅淨食好似$70-80幾﹐拼左之後每樣一件又係一樣價錢。淨叫低好多。總括黎講所有野都好普通﹐每人$300就真係唔值﹐又無乜服務。以後都唔駛去。
上星期同幾個Friend諗住去試下
餐廳裝修格局都OK既

我地6個人叫左:

豉油煙勳雞 - 都聞到係燻左既﹐味道同普通豉油雞一樣

白玉菩提 - 咪即係霎冬瓜﹐仲要無味。搵笨。