2023-10-06 36 浏览
🟠RILAKKUMA特製沾麵-味噌湯($108)沾麵有幾種湯揀,我同朋友揀左味噌湯,沾麵有叉燒、魚片、半熟蛋同蟹柳。而且有3塊唔同樣既魚片,一塊鬆弛熊、一塊白熊、一塊小雞,非常可愛😍個人幾中意食呢個味噌沾麵,估唔到原來味噌同沾麵既味道會配合得咁好😚🟡 RILAKKUMA 特製黑醬油拉麵($98)拉麵配料有日式叉燒、沖繩豬軟骨、魚片同半熟蛋。魚片 變左好可愛既白熊🥰豬軟骨夠冧,叉燒口感剛剛好,唔會太軟或太硬。🟢 RILAKKUMA 小食拼盤($69) 炸雞外皮香脆,內裏肉質嫩滑,而且好特別既係配士多啤梨醬,又估唔到都幾夾,幾有驚喜🤩章魚燒既醬汁少少甜,好好味🤓🔵RILAKKUMA特製士多啤梨梳打($39)呢款梳打就岩嗜甜少少既朋友飲,因為佢比百香果多d甜味🤡🟣RILAKKUMA 特製百香果梳打($39)呢個梳打顏色同味道一樣咁fresh,飲落帶有甜味,但又唔會係太甜個種👍🏻個人覺得佢同比較濃既黑醬油拉麵好夾☺️待應姐姐好好人,提我地叫飲品既時候,只要叫暗號(棉x糖),就有好可愛既RILAKKUMA糖架啦😝因為餐廳同鬆弛熊聯乘,食之外,仲可以買紀念品,靚靚嘅鬆弛熊可摺式購物袋都只係
🟠RILAKKUMA特製沾麵-味噌湯($108)

🟡 RILAKKUMA 特製黑醬油拉麵($98)

🟢 RILAKKUMA 小食拼盤($69)

🔵RILAKKUMA特製士多啤梨梳打($39)
呢款梳打就岩嗜甜少少既朋友飲,因為佢比百香果多d甜味🤡

🟣RILAKKUMA 特製百香果梳打($39)

因為餐廳同鬆弛熊聯乘,食之外,仲可以買紀念品,靚靚嘅鬆弛熊可摺式購物袋都只係$68😝買完真係大滿足😎