📍Cupping Room旗下輕食cafe‼️ • 特色飛碟三文治🛸🥪·=============================Cr2 位於旺角雅蘭中心,係cupping room旗下嘅cafe,主要走輕食路線😆亦有人氣basque cheesecake售賣!店舖採用開放式設計,感覺舒適😋前排同朋友去開旺角就去嘆咗個下午茶🤪------------------------------⭐️日本櫻花蝦玉子燒飛碟三文治 $48 (8/10)呢款係店員推介!😋玉子燒好厚身,味道甜甜哋,口感嫩滑濕潤,蛋香濃郁🥰中間仲加咗蛋黃醬令味道更豐富,好正!💖------------------------------⭐️日式咖啡吞拿魚飛碟三文治 $48 (7.7/10)三文治烘得香脆,略帶牛油香😝入面放滿咖哩吞拿魚餡,一咬落去就爆曬出嚟🙈🤣吞拿魚口感濕潤,幾有鹹香,如果咖哩味再濃郁啲會更惹味!🤩------------------------------⭐️椰子抹茶咖啡 $50 (8.2/10)呢杯幾有驚喜‼️口感順滑,咖啡香濃,抹茶回甘頗強,後勁滲出椰子嘅清幽嘅甜味🙈層次好豐富!----------------

=============================
⭐️日本櫻花蝦玉子燒飛碟三文治 $48 (8/10)

⭐️日式咖啡吞拿魚飛碟三文治 $48 (7.7/10)
⭐️椰子抹茶咖啡 $50 (8.2/10)

⭐️cr2朱古力 $48 (7.4/10)

朱古力香醇濃郁,味道係偏苦甜,飲完成杯都唔會覺得甜膩👍
⭐️伯爵茶玫瑰蛋糕 $42 (6.8/10)

伯爵茶蛋糕體味道清幽,後滲出玫瑰花香~惟蛋糕texture較厚實,唔夠濕潤🙈
整體嚟講飛碟三文治味道唔錯,用嚟做下午茶一流‼️飲品方面就推介椰子抹茶咖啡😝去開旺角嘅不妨試下~
賣相:7.6/10
味道:7.7/10