2003-06-09 13 浏览
今日同男朋友去左食晚飯, 之前有FRIENDS去過話幾好食. 我地2個7點幾去到, 都唔駛點等位. 但係隔左一陣就要等位啦!! 2個人叫左5樣野. 八爪魚刺身, 都幾新鮮, 都大件. 和風金龍卷(crab roe roll). 英文明明係蟹, 但係實情係蝦. 有d騎呢. 呢個有d似元氣0既炸蝦壽司, 相同原理, 外面有d蟹子, 裏面有炸蝦, 芝士同牛油果. 好好味, 3樣味道都好夾. 不過個壽司包得唔係好靚, 有d散散地. 牛肉鍋. ok啦. 有菜有肉咁啦. 沙鑽魚天婦羅同燒雞翼串, 好正. 一d都唔油. 沙鑽魚冇骨, 個汁幾好味, 有一條草付送, 有d香味. 但係唔知有效!! 雞翼都好, 但係唔係好夠味. 2個人埋單$180, 都合理. 份量都ok, 夠食. 值得一讚係佢d服務好好, 每個侍應都好快手, 有禮貌, 唔該前, 唔該後. 而且有客人問佢有乜推介, 佢地都好樂意介紹.