2021-04-08 775 浏览
一次路過Moko Greyhound 見佢有三層high tea set, 復活節假期不能外遊但又想relax D,就去試吓,去咗Greyhound 當去咗曼谷😭。$298二人下午茶連咖啡茶,我其實冇太大expectation. 但結果喜出望外,實在好抵!同酒店high tea 唔同,依個high tea 冇三文治同scone. 但就有Greyhound 嘅招牌莱。泰式醬三文魚,單骨雞翼,satay etc. 好多泰國小食。非常滋味😋食完咸點已好飽,但仲有兩件旦糕!件Cream cake 好似好平凡,但入口風一樣,好味到不得了,件綠茶crepe cake 都好味,同Lady M 只差少少。亞仔加錢要咗pink Cooler (+48)而我就要Thai Milk Tea (+28)都好味,但可以少甜就更好。加一同 drinks extra charge $411. 飽到晚飯都唔駛食!整體非常滿意!減肥後再去食過!

2021-04-06