2023-04-03 38 浏览
經過見到餐廳叫「坡椰坡囉咪」勁得意 😆 睇埋餐牌仲有我最愛嘅肉骨茶同埋喇沙 😍 仲唔快 d gogogo 去試下先 😋馬拉肉骨茶套餐 +$3 轉油飯肉骨茶真係好香濃,藥材味滿滿,但就一 d 都唔嗆喉,又唔會話苦口,飲落去好舒服,油炸鬼同埋豆卜吸滿肉骨茶,入口勁滿足 🤤 d 骨都好淋,又多肉,CP 值好高!特登轉埋油飯,唔會好油但好香口,但亦又唔會痴埋一舊,水準幾高 🫶🏻娘惹喇沙(配鮮蝦、油麵)d 蝦好鮮甜 😍 喇沙好香濃,好飲到忍唔住加多個油酥餅黎繼續點 d 湯 🤤 配料仲有蛋同魚片,勁豐富 😆沙爹串燒(雞肉及豬肉)燒得剛剛好,有肉香又 juicy,配埋個好香花生味嘅沙爹醬,真心唔錯 😌拉茶瀑布幾乎每一檯都會點嘅 😍 成個賣相極震撼 😂 拉茶完全滿到瀉曬出黎,真係瀑布咁樣 😆 味道香甜有茶味,打卡 able 同時都飲得杯落 👍🏻美祿恐龍(熱)原來美祿恐龍都可以做熱飲 🙈 係咁搞個美祿山仔同埋 d 棉花糖,因為係熱飲,d 棉花糖可以搞到半溶入口,勁正 😍晚市套餐仲有老火湯飲,碗湯好足料,味道又夠濃,好正!下次要去試埋佢個咖喱農夫包 😍

馬拉肉骨茶套餐 +$3 轉油飯

娘惹喇沙(配鮮蝦、油麵)

沙爹串燒(雞肉及豬肉)

拉茶瀑布

美祿恐龍(熱)