2018-10-27 1519 浏览
先說說 環境,環境尚算可以有特色可以係情侶嚟嘅地方坐得舒服。但係如果你人多嘅話就唔係咁方便因為啲檯大多數都係四個人一張。見到其中有一個十三位嘅,佢哋坐到分開曬所以一大班人聚會就一般般啦之後講下食物,食物方面頭盤有四個畀你揀,之後就係半自助餐形式,食物品種 唔算多 今期係搞蟹嘅主題出面有,薑蔥炒蟹,咖哩炸軟殼蟹,麵包蟹,蟹肉湯,冬陰功,凍蝦。自助部份食物都算可以,但主菜真係有啲難食,我同屋企人分別叫咗兩個一個係西冷扒,同一個係羊架煎。牛扒仲算有少少肉味,但係羊架就好似滚水煮樣,没有味道,一啲都唔好食,我從來未試過樣㗎係一啲味都冇好似咬緊一嚿擦子膠一樣。 Overall,中規中矩但,如果388蚊嘅價錢是有點貴。
先說說 環境,環境尚算可以
有特色可以係情侶嚟嘅地方
所以一大班人聚會就一般般啦