2018-02-03 99 浏览
間中都想食好野慰勞下自己,所以今日係揀左間係兆萬既仼食火鍋放題。🤤我地嗌咗好多美國肥牛、特選美國牛肉,當然升級要加錢!其他唔使升級嘅豬青肉、美國黑豚片,每碟有6片份量幾好,鐘意嘅話可以嗌多幾碟!無論牛肉定豚肉都切到薄一薄,放入鍋度輕輕滾一滾就可以食,肉味濃郁,而肉質尚算嫩。另外,除咗牛肉同豚肉,仲可以係自助區域,選擇自己想食既火鍋材料。🍣講啲刺身先,三文魚個啲普通刺身都好新鮮,比同價位既放題好好多,全部刺身都係用冰托住,感覺好衛生乾淨。呢個組合感覺上好抵食,食多幾輪應該可以完成回本嘅目的!刺身有很多選擇, 質素都很好。火灸蟹柳壽司超好吃呢,沙律醬味道配合火灸,燒得好香口。即點即炸的天婦羅粉漿透薄,能保持外脆內軟的口感,讚!串燒上桌時仍然熱騰騰,大多簡單以鹽、燒汁調味,鹽燒雞翼還有肉汁淌出,又香又滑。各款丸類丸類的款式好多,盡情地夾也可以,味道亦不錯。每人只需200多元,吃到放題及火鍋,滿載而歸,而且味道不錯,真的好抵食。

火灸蟹柳壽司超好吃呢,沙律醬味道配合火灸,燒得好香口。

即點即炸的天婦羅粉漿透薄,能保持外脆內軟的口感,讚!

各款丸類
丸類的款式好多,盡情地夾也可以,味道亦不錯。

每人只需200多元,吃到放題火鍋,滿載而歸,而且味道不錯,真的好抵食。