2022-10-20 107 浏览
今日嚟到位於銅鑼灣嘅岩鹽日本料理食飯,餐廳嘅位置方便,喺利舞臺廣場入面。餐廳嘅裝修到幾時上㗎,走嘅係時尚日式風格,加上位置寬敞,所以用餐嘅時候都好舒服。另外,我亦都留意到岩鹽日本料理有做緊優惠,包括適用於午市嘅連同收費單據於七日內再次惠顧可即減$30同適用於銅鑼灣店晚市嘅於GULU用遙距攞飛晚市入座堂食惠顧$500即減$50。海膽生蠔呢個生蠔真係好抵食呀,蠔肉非常之鮮甜,海膽入口回甘,特別係如果配埋正價食物嘅話,更加可以半價一客,不過呢個優惠係先到先得,每晚只得10客咋。銀雪魚定食定食都幾豐富,有沙律,味增湯等等。銀雪魚入口充滿油脂香,仲好大塊添。而家餐廳做緊優惠,晚市有八折呀,呢個優惠會做到11月月尾。饅魚釜飯呢個係餐廳嘅特色嚟嘅,飯嘅份量一啲都唔少啊,入口仲保持到熱辣辣,很冬天食就最啱啦。整體來講,呢個價錢都幾抵,加上餐廳食物嘅份量都幾多,所以今餐都食得好飽啊。

海膽生蠔

銀雪魚定食
而家餐廳做緊優惠,晚市有八折呀,呢個優惠會做到11月月尾。

饅魚釜飯