2021-04-28 96 浏览
今日去左旺角嘅八幡屋!地點方便,收工去到準備食餐好!一早係WhatsApp book定位 第二位就有半價優惠!我同朋友訂左食和牛刺身盛宴❤️😍我地揀左一邊麻辣一邊沙嗲!雖然要加$30 ,但係我實在太想試個麻辣,照加一入座就立即送左份A4和牛、刺身拼盤同埋個火鍋海鮮拼盤!個樣好吸引!啲牛肉好林,入口即融!刺身好新鮮,仲可以任追加✌🏻!火鍋海鮮都鮮甜,款式選擇都好多😍之後點餐方面,我同朋友都係食肉獸,我地主攻M5和牛同牛肩胛!我鐘情和牛 因為油脂較多 入口就融化❤️❤️❤️海鮮就推薦海蝦!好新鮮!用QR code落單叫得多都無咁尷尬😂仲有燒物食!燒蝦、燒雞翼同金菇牛都好出色!餐廳仲有熟食位,任食任拎 性價比高我食左炸魚、餃子同碗仔翅! 啲熟食都好夠熱仲有壽司、啫喱 ,但我同朋友都係不斷order刺身為主😂唔想食飯食到飽😆野飲種類好多!甜品有雪糕、啫喱、最重要係有韓國嘅果味雪條!服務員態度都唔錯, 好主動加湯同收碟,十分抵讚最後埋單唔使$700 我覺得$300幾蚊嘅放題CP值高!
今日去左旺角嘅八幡屋!地點方便,收工去到準備食餐好!

我鐘情和牛 因為油脂較多 入口就融化❤️❤️❤️
海鮮就推薦海蝦!好新鮮!

用QR code落單叫得多都無咁尷尬😂
仲有燒物食!燒蝦、燒雞翼同金菇牛都好出色!

餐廳仲有熟食位,任食任拎 性價比高
我食左炸魚、餃子同碗仔翅! 啲熟食都好夠熱

甜品有雪糕、啫喱、最重要係有韓國嘅果味雪條!

服務員態度都唔錯, 好主動加湯同收碟,十分抵讚

最後埋單唔使$700 我覺得$300幾蚊嘅放題CP值高!
2021-04-27