大家有冇覺得自從開返晚市堂食之後,成個市面嘅氣氛 都很不同呢 😬😬不論大排檔或是高級酒樓都座無虛席 🥰🥰weekend 同老公行完街睇完戲 ,這間門前嘅小食吸引咗,見到老闆娘 都好親切一於入去試下😊地方唔算大,但勝在企理乾淨,好有泰式feel.。仲有好多泰式擺設🤩🤩有二人餐,四人餐,六人餐,我哋就單點喇想食乜嗌乜😝天氣熱辣辣 來杯泰式芒果沙冰 一上枱好有芒果香,一飲落去就食得出 用上新鮮芒果 絕對水準之上👍👍禁不住叫多一杯😝串燒應該係主打 兩雞兩牛 四寸起,剛剛好 燒得焦香即叫即燒 沙爹醬粒粒花生 口感提升😍😍唔知點解一食泰國菜就會必點 泰式金邊粉 可能呢款係泰菜代表吧🤣🤣非常地道,花生🥜粒,生韭菜 特別提一提就份量超級大呢 ,60蚊鬆啲 女仔嚟講一定食唔曬 😅😅而且很有鑊氣同好足料 鮮蝦彈牙 算係落足本錢呀🥳🥳泰式菠蘿炒飯 有曬擺設 腰果肉鬆都很多 仲有魷魚 、蜆肉同菠蘿㖭 唯一不足波羅比較 酸 當然係新鮮菠蘿啦😜😜見到隔離枱叫咗泰式豬頸肉 好似好香咁🫢🫢份量滿滿一大碟而且非常厚身肥瘦適中,外表燒到焦香 個醬汁比較辣 嘢未啱曬我🤫🤫埋單三百幾蚊,絕對係水準之上超值之選 😬看上去似係家

有二人餐,四人餐,六人餐,我哋就單點喇想食乜嗌乜😝

鮮蝦彈牙 算係落足本錢呀🥳🥳
見到隔離枱叫咗泰式豬頸肉 好似好香咁🫢🫢
埋單三百幾蚊,絕對係水準之上超值之選 😬看上去似係家庭式作業 每位成員都非常nice 一定會再來光顧支持小店🌹🌹
2022-04-30