2021-08-04
呢排屯市真係好熱鬧,新開左好多店,今次就試下呢間日本菜加串燒。佢既裝修環境都係好日式居酒屋。下層係落地玻璃,坐位都闊落。玉子燒呢個玉子燒睇個皮就好吸引,食落香蛋味,好滑嫩,甜度適中,佢食落唔會太實,少少鬆軟。土手燒呢個係大阪既牛肉小食,牛肉好冧身,d汁好濃味,好足料。 鹽燒牛舌牛舌好爽口又有少少油脂感覺,都幾厚身食落好滿足,一串有4舊都夠2個人食,少食多滋味。京蔥雞脾肉雞肉幾多肉汁 ,d肉質都係好嫩滑,京蔥燒到冧身,好易入口。日本雞皮雞皮燒到好脆口,食落有少少似豬皮,不過係好食既。燒油甘魚鮫油甘魚魚鮫d肉質比雞同牛更鮮嫩,多肉汁,電8埋佢個汁酸酸地好夾,佢個魚鮫我放左一陣先食都出哂煙,夠熱,唔會擺一陣就凍哂腥哂。大燒蠔佢以加做緊優惠88蚊有半打,幾抵食,蠔都好鮮,多汁 ,係size比較細d。燒鵪鶉蛋晚市套餐呢個餐係幾抵食,$158蚊有一個飯2款串燒有前菜,有野飲,我就簡左牛肉飯,鰻魚飯要另加錢,牛肉飯既牛肉唔係平時連鎖餐廳個d牛肉片佢係用同土手燒差唔多既牛肉,即刻變到線足料好抵食,成個飯都唔錯,串燒都簡九個豬肉葡萄燒,呢個好少地方食到,豬肉既油脂夾埋清新既提子即刻好有新鮮感,呢個一定要
佢既裝修環境都係好日式居酒屋。
下層係落地玻璃,坐位都闊落。
玉子燒
土手燒
呢個係大阪既牛肉小食,牛肉好冧身,d汁好濃味,好足料。
鹽燒牛舌
京蔥雞脾肉
雞肉幾多肉汁 ,d肉質都係好嫩滑,京蔥燒到冧身,好易入口。
日本雞皮
雞皮燒到好脆口,食落有少少似豬皮,不過係好食既。
燒油甘魚鮫
大燒蠔
燒鵪鶉蛋
晚市套餐
呢個餐係幾抵食,$158蚊有一個飯2款串燒有前菜,有野飲,我就簡左牛肉飯,鰻魚飯要另加錢,牛肉飯既牛肉唔係平時連鎖餐廳個d牛肉片佢係用同土手燒差唔多既牛肉,即刻變到線足料好抵食,成個飯都唔錯,串燒都簡九個豬肉葡萄燒,呢個好少地方食到,豬肉既油脂夾埋清新既提子即刻好有新鮮感,呢個一定要試下,另外飲品簡左麥茶,呢個茶我個人飲落覺得少少似酸梅湯既味 ,好特別 。
呢間日本菜餐廳價錢都適中,唔太貴,食物大部分都好滿意,可以一戰