最近同朋友去牛站打邊爐,真係每次都食得開心到爆,超滿足😍 價錢仲好親民,平日$300+就可以食到火鍋放題💫 食物質素一點都不馬虎,真係令我哋不斷回來幫襯🥰✨今次我哋揀咗SRF美國極黑和牛片套餐,包羅萬有,豬、牛、羊、海鮮樣樣食到。仲可以試到美國安格斯牛板腱同和牛肩胛片,海鮮有蝦、鯇魚同魷魚,牛肉肉質柔嫩,油花分佈均勻,口感絕佳。我哋嘅鍋底揀咗鴛鴦鍋,💕牛駅秘製麻辣鍋,小辣都幾有辣度,仲有💕 清甜椰子雞鍋,都幾清甜✨呢兩個湯底絕對推薦💫✨✨✨試過一定唔會失望除咗主菜,海鮮竟然有✨象拔蚌,蠔🦪帶子新鮮;呢度小食選擇真係多得驚人,燒腩仔勁正!😍😍燒乳鴿皮薄脆香,肉質鮮嫩多汁,真係好驚喜。仲有台式鹽酥雞、香腸、台式甜品等。自助區食物多達20種以上,丸類、蔬菜、炸魚皮、響鈴、小食應有盡有。🧃飲品都好有選擇,有梅酒、清酒🍶、紅酒、啤酒🍻Haagen-Dazs雪糕絕對係必試之選,其他雪糕款式也多總括來講,牛站嘅打邊爐唔單止食物選擇驚喜,環境都幾舒適,每次來都係味覺盛宴,期待下次再來!

Haagen-Dazs雪糕絕對係必試之選,其他雪糕款式也多