好耐之前黎食过呢间楼下冰室(主打蕃茄汤粉面既) 今晚收工又想食蕃茄汤底🤤🤤所以带妈咪再黎食!!我推介佢食个蕃茄牛乳炒蛋汤通粉 佢话见到唔洗加钱可以转做螺丝粉😝特别d wo😝 好啦🤣咁我自己食翻蕃茄牛乳炒蛋汤通粉啦☺️🤤🤤 除左浓汤通粉 仲配有一个小食既!佢既瑞士汁我记得都系好出名既 所以我地要左一个招牌瑞士鸡脾 同瑞士鸡翼😋😋 个通粉一上就已经有好浓既蕃茄香味 食落一d沟左茄酱既感觉都无 好真材实料!!仲有好多蕃茄蓉系入面 每一啖都好似食紧好多蕃茄咁🤤我妈咪教其实女仔应该食多d蕃茄架 抗氧化又对皮肤好d架😏😏😏 (我即刻成碗汤都饮哂!😂😂) 牛乳炒蛋大家真系要食 好滑又好多!大家乐既早餐可以ignore。。。🤷‍♀️ btw佢份量其实系好大碗架 一个女仔未必食得哂 所以$48仲有鸡脾 我觉得系超抵👍👍讲番个鸡脾先!佢用自家制既瑞士汁煮 甜甜地又唔会话好漏 煮到成只鸡脾好入味又几嫩滑!最好既系餐厅有餐纸放系枱面 我可以包住成只鸡脾用手食 好滋味😝😝😝个鸡翼原来系鸡全翼黎架!有两只!出面通常都系俾得鸡中翼 可见呢间系良心小店👍我地仲叫左个芝士焗西兰花🥦热辣辣送上黎 佢d芝士片溶系西兰花上面 包
好耐之前黎食过呢间楼下冰室(主打蕃茄汤粉面既)
今晚收工又想食蕃茄汤底🤤🤤所以带妈咪再黎食!!

蕃茄牛乳炒蛋螺丝粉
蕃茄牛乳炒蛋汤通粉

瑞士汁鸡脾

芝士焗西兰花

我地仲叫左个芝士焗西兰花🥦热辣辣送上黎 佢d芝士片溶系西兰花上面 包住佢食好正阿!!食d🥦🥦平衡番头先食左咁多瑞士鸡脾嘛🙈

呢餐食到劲饱🤤🤤🤤推荐大家呢间cp值高既蕃茄浓汤冰室🍅🍅🍅
冻朱