2022-07-28 17 浏览
最近寶琳站新都城三期入面開左間新既餐廳,就係呢間外表好sharp好colourful既鋪頭,門面同入面都有彩虹色既裝飾,好打卡able。入面光線超光猛,入到去非常精神,自然未食都會覺得心情好左。三重芝士煙肉菠蘿pizza $78pizza既size唔細,上面既配料好足,由其是係個芝士,三重芝士既味道好出,真係可以拉到絲,再加上新鮮既菠蘿,食落一d都唔膩。而煙肉都好薄切,令你唔會有太漏既感覺,值得一試。鳳梨黑豚堡(配細薯條) $72呢個黑豚堡好大個,首先佢個麵包係好鬆脆,唔會太乾身,同出面既漢堡都好唔同。豚肉炸得外脆內軟,上面再有d醬汁令佢層次更豐富。仲有大大個鳳梨,好match個豚肉。薯格 $28薯格炸得好脆,唔會太咸,好食過出面果d好多。魷魚圈 $38魷魚圈好大個,粉漿都算係薄,所以食落都好舒服。魷魚都彈牙,唔會太韌。cappuccino $35佢地既cappuccino係有拉花,咖啡味唔會太苦澀。抹茶latte(凍) $41今次我地轉左skim milk反而個抹茶味更加出,岩哂d鐘意抹茶控。

三重芝士煙肉菠蘿pizza $78

鳳梨黑豚堡(配細薯條) $72

薯格 $28
薯格炸得好脆,唔會太咸,好食過出面果d好多。

魷魚圈 $38

cappuccino $35
佢地既cappuccino係有拉花,咖啡味唔會太苦澀。

抹茶latte(凍) $41