2022-09-22
棉花糖壽喜燒已經唔係第一次食,好早係台灣已經食過一次,但朋友生日想食壽喜燒,見到哩間食評好似ok裝修又好似唔錯咁就訂左哩間一入到個裝修幾好,地方唔大,d餐具都好靚,好岩打卡,但我坐卡位..個位太高全程都要灣住腰食野入到去叫左個set再加左個炸拼盤同叫左D野飲,d野好快就上,店員都排好比你影相Ok既佢就會幫你開始整,有問你想食熟d定生d,之後就一次過整哂6塊比你食,想慢慢食係唔得架,牛既質素加埋蘭王蛋係好食,之後佢就好快幫你上埋D配菜果D,好普通既料,個壽喜燒會愈食愈咸,但唔緊要因為都唔會食到好耐,因為得90分鐘食,你每食完一樣野D侍應就會睇準時機收哂D野,見你好似唔想走既時候就會直接比張單你叫你埋單,但事實上係我地都等緊佢上甜品,又未夠鐘,之後佢比張單黎既時候我地話未上甜品,佢先比返個甜品黎,唔好意思都無聲,之後最後只係一句只係講: 邊個係卡主簽一簽名,完,多謝哂都無,埋單食野加飲野2個人差唔多成千5蚊,哩個價錢我寧願去其他都唔會再黎哩到,食到好似放題咁,放題都有120分鐘同埋唔會哩D服務,如果佢500 for 2都可以考慮下,不過就當乜都試下囉,唔會再有下次