2020-08-27 40 浏览
又食在觀塘區,今日lunch 同個businees partner 食飯,要formal d 禁就book 左個靚d 嘅地方食lunch ,其實呢到都係好多同事嘅飯堂,長期推介,今日終於到我食喇😋鴻圖中心地下同上面Le Monde 完全2件事,樓底好高,座位寬闊,可以枱之間距離都好闊有好大嘅空間感!所以傾起計黎比較方便💛海膽忌廉帶子意大利飯两大舊加拿大海膽撈入個意大利飯到,出奇地好夾,好creamy ,食到海膽嘅新鮮,意大利飯粒粒都充滿忌廉,必點,無得輸!💛法式慢煮油封鴨脾不得了,不得了,個鴨脾皮勁脆,好juicy ,配菜有個紅酒梨,嘩 入晒味牙,酸酸甜甜,好醒胃呢間法國菜要讚,1)服務超好,待應好好招呼好有禮貌👍🏻2)CP 值極高,2個餐3百蚊食到個就質法國嘢3)傾計一流,空間大,樓底高,好舒服!支持樓上獨立小店!Le Monde (觀塘)觀塘巧明街94-96號鴻圖中心9樓A室

💛海膽忌廉帶子意大利飯

💛法式慢煮油封鴨脾

支持樓上獨立小店!

Le Monde (觀塘)
觀塘巧明街94-96號鴻圖中心9樓A室