2020-06-16
近年興起食板燒吉列牛肉,以評價同價錢而言,位處佐敦嘅”秘”應該都甚為有名,仲要黃店加持,今日就出發去食板燒吉列牛!。。🔘 秘•燒黑松露吉列牛 | $148評分: 🌕🌕🌕🌕🌕評語: 話晒係招牌菜,我諗每枱嘅顧客都至少有一人點呢一個套餐或者板燒吉列牛😂呢份吉列牛相當大份,男仔可能食得晒,女仔我建議搵人share一份。牛肉有一陣黑松露香,外層已經炸至鬆脆,內層牛肉油脂分佈平均,亦都食唔到牛筋,食落好淋,肉嘅質素好高。而大家可按照自己嘅接受程度而選擇煎煮時間長短,小編偏好食medium,建議每邊8-10秒就夠。。。🔘 櫻花金魚湯定食 (櫻花金魚湯,流心蛋,素飯) | +$58評分: 🌕🌕🌕🌑🌑評語: 本人認為所有櫻花味嘅食物都喺伏嘅😂金魚湯當打卡影相就好了。不過如果齋食吉列牛可能會有d油膩,都建議大家跟碗飯食。飯表面有紫菜芝麻日式topping,加埋流心蛋食/吉列牛食就啱啱好喇!。。🔻長期都好多人食,記得預時間等位🔻比較近柯士甸站,夏天行太遠會熱死🔻日式格局🔻黃店👍🏼推介指數:⭐️⭐️⭐️⭐️
🔘 秘•燒黑松露吉列牛 | $148
評分: 🌕🌕🌕🌕🌕
評分: 🌕🌕🌕🌑🌑
。
🔻長期都好多人食,記得預時間等位
🔻比較近柯士甸站,夏天行太遠會熱死
🔻日式格局
🔻黃店👍🏼