2022-08-25 48 浏览
見到車仔麵關注組都有谷友介紹呢間,身為一份子,當然要去試下啦!😎😎柱候牛四寶$65,未食前😌以我揾食觸覺話我知,佢必定係呢度嘅top 1/2/3,食到就好確信係!😂牛味好濃,我連湯底都加腩汁食河粉,索湯啊嘛!金錢肚份量好多,😆片片切到好厚,啖啖肉,牛孖筋都幾特別,呢個位淋得黎,咬入中間又少少膠,口感好獨特,唔同一般牛筋😽牛坑腩肥瘦適中,牛丸如果係醬爆牛丸就仲perfect 啊!🤤🤤八寶麵$55,呢個抵食,有八款食材配搭好晒,快靚正🤤有齊車仔麵必食嘅蘿蔔豬皮豬紅,仲要有粟米粒雲耳呢啲自己嗌唔捨得,送嘅又嗌得嘅配菜!影相顏色又豐富,老闆好醒!😎👍🏻要贊下個蘿蔔索晒牛腩汁,好多汁得黎入口即化,靚蘿蔔🌝又有試埋雞翼同炸墨丸,雞翼唔錯有啲甜甜滷水汁,個調味幾啱我重口味!炸墨魚丸簡直香口,炸得唔油膩,脆身彈牙,肚仲有位嘅,可以加單呢款!😋😋😋報告完畢,係附近嘅街坊有福了!