2022-01-05 67 浏览
經過門口見到餐牌內容都幾吸引,而且價錢一啲都唔貴,打算叫外賣返屋企同屋企人撐枱腳😆餐牌有好多選擇,可以講係豐儉由人,以佢嘅套餐都非常豐富😆可以喺雪櫃自選套餐伴隨嘅飲品,選擇都幾多,唔錯!外賣用具非常乾淨企理,我非常欣賞侍應好細心地將冷熱食物分開兩袋,所有醬汁到包裝得非常嚴實,一滴都冇流出來!三文魚蟹籽沙律配胡麻醬$50~青瓜新鮮爽口,粗度合適,加上蟹籽太有既口感同埋三文魚既油脂,非常出色!迷你吞拿魚當拼火炙壽司$138~分量比我想像中大,顛覆咗「迷你」嘅意思😆吞拿魚茸含量亦都非常高,而且香滑夠味,刺身亦都非常鮮味,而火炙壽司係我放到最後先食嘅item,以免焦香蓋過刺身嘅鮮味。炸餃子(追加)$20~餃子皮唔會太厚,餡料嘅肉菜比例合適,都幾好食😋燒牛肉飯定食$78~ CP值超高只係$78就可以有咁多嘢食,而且份量唔細,牛肉亦都唔會過肥辣味雞翼(追加)$20~雞翼非常惹味,除咗本身醃料之外加上七味粉,尺寸唔算好大,但係一口可以食到,一啲都唔尷尬😆

餐牌有好多選擇,可以講係豐儉由人,以佢嘅套餐都非常豐富😆

可以喺雪櫃自選套餐伴隨嘅飲品,選擇都幾多,唔錯!

外卖自取