2023-01-10
食完旺角分店,見性價比咁高,決定再食過!今次就去元朗分店。我同友人8:30去到都竟然要排下隊先入得,睇尼真係好受歡迎。夜晚黃金時段都唔使$300一位任食任飲,果然夠吸引!不過呢到唔單止性價比高,食物同飲品款式夠多之餘,質素又好,先係食放題好地方!我哋試左好多,特別推介👍🏼炸物類:最推介炸香芋圓,食到係新鮮炸出嚟又多涵,香芋唔會過甜,炸皮又無過咸。讚!👍🏼刺身類:食放題點可以唔食刺身!呢度勝在人流多,所以刺身去嘅速度都好快,確保樣樣新鮮!除左三文魚刺身堅新鮮又厚,呢度仲有其他放題餐廳少有嘅泰國生蝦刺身,夠新鮮夠彈牙!推介!👍🏼壽司手卷類:最開心呢度有唔同種魚類壽司,三文魚腩,油甘魚,深海池魚都好新鮮。而手卷都係mini版,食哂唔同款都唔怕太飽!👍🏼熟食類:除左Qr code 落單個啲款,其實仲有熟食櫃,特別鍾意Mini葡攤,夠熱夠脆皮,堅好食!呢度除咗食物質素高,員工上菜收碟,服務速度,態度都好滿意。值得一尼!
我哋試左好多,特別推介
👍🏼炸物類:
👍🏼刺身類: