2023-02-17 177 浏览
🤎呢一間CP值咁高嘅餐廳其實係我同事介紹我嘅,因為呢一間餐廳好近佢屋企,有一日返工嘅時候見到佢外賣一份勁厚嘅三文治就吸引咗我,聽完佢介紹之後我今日就同老公嚟到南昌一齊試吓呢一間餐廳。🤎我自己就叫咗一份芫荽厚切餐肉炒蛋三文治,因為本身我自己好鍾意食芫荽同埋午餐肉,但係從來都冇試過將佢哋夾埋一齊,感覺好似好新穎。所以先諗住試吓㗎咋!好彩冇令我失望真係好好味呀佢哋啲三文治真係大到一啖唔晒!🤎老公就叫咗三眼仔餐肉炒一丁,初頭我哋以為係三隻雞蛋煎埋一齊,點知原來係分開啲煎!咁就唔怕整爛個蛋黃,可以分開啜晒啲蛋汁!🤎飲品我哋就叫咗檸檬茶&檸檬水,佢哋嘅檸檬都好香。整體感覺不錯。