2019-09-03
今日去咗呢度食放題 佢價錢係非常抵$188就可以食到放題 你可以揀雞煲或者卜卜蜆 另外佢仲有個係$248嘅放題係多咗海鮮串燒出邊普通嘅放題呢個價錢又食到咁多野就一定唔得啦 一開始佢比個雞煲你 可能得兩個人份量唔算好多唔會比半隻你 不過都好食唔夠先在加 如果唔係好似出邊咁兩個人食半隻雞就真係太多啦 所以其實我哋都添加咗一次佢嗰啲燒烤我覺得好好食 好似大陸嗰間木屋燒烤嘅味道 尤其係呢雞腎超正 同埋佢仲有多春魚呀出邊真係好少見啦 仲要係放題佢哋嘅海鮮串燒分別有扇貝 生蠔等等 我覺得加多$60食呢個都幾抵架佢哋除咗有罐裝飲品之外仲有啲台式飲品 真係多選擇過出邊好多到邊爐我哋就揀咗芫荽湯底平時出面嘅芫荽湯底一定係好淡 但係佢返而好濃味 如果兩個人至四個人嚟嘅話就會有一碟牛頸脊 邊爐放題嘅選擇我覺得得幾多 佢係自己出去夾夾所以食幾多都可以自己因應份量
佢哋除咗有罐裝飲品之外仲有啲台式飲品 真係多選擇過出邊好多