2023-04-03
🐮黑樺牛和牛放題 $398🐟海鮮拼盤一入座會先送上一個海鮮拼盤,有牡蠣🦪北海道元貝🥢海蝦🦞有職員會幫你計時,夠鐘就會幫你拆殼⌛️牡蠣唔算好大隻,勝在每隻都好飽滿🤩元貝有少少沙,呢點要扣分🥲🍤小食小食一碗入面有齊牛舌、皮蛋、牛展、魚皮💁🏼♀️個人覺得魚皮最正,一黎係比較少地方有,二黎佢個口感好爽彈🤤另外仲會有一人一塊鬼媽油炸鬼,炸得香口,唔會油膩☺️🥣是日燉湯 - 螺頭雞湯好surprise,估唔到邊爐店既燉湯咁有水準😂入面好足料,螺頭份量都比得好大方😉所以成盅湯好濃郁🏮精選層架最上面捲到成朵花咁既係牛膝頭哥上既肉,肉味香濃,可惜無得refill🐮中間既豚肉雖然偏肥,但係唔會好膩🐽最下層既蝦滑墨魚滑食落彈牙🦐🍄野生竹笙野菌湯揀左個清淡d既湯底,飲落係淡淡乾菌菇既味道🍲個人覺得同和牛都襯到,而且可以中和肉類既膩A5熊本黑樺和牛特上霜降小排油花分佈好靚,每啖都食到油脂香味🤤輕輕一淥就食到🥢如果追求入口即化既口感,呢款岩曬你地🫶🏻A5熊本黑樺和牛玉子後腰肉唔會得個肥字,肉味依然保留到🙈撈埋蛋黃食會更嫩滑🍳如果唔想食咁肥膩會推薦你encore呢款!黑樺和牛餃子麻辣味比較正,味道有層次,而且入面既肉餡
🐟海鮮拼盤
🍤小食
🥣是日燉湯 - 螺頭雞湯
🏮精選層架
🍄野生竹笙野菌湯
A5熊本黑樺和牛特上霜降小排
A5熊本黑樺和牛玉子後腰肉
黑樺和牛餃子
麻辣味比較正,味道有層次,而且入面既肉餡會爆汁🥟
呢到完全肉類愛好者既天堂,牛肉同豚肉都好高質👼🏻但略嫌其他火鍋配料既選擇比較少🥲座位超級寬敞,坐得好舒服😌姐姐經常行埋黎加湯,問我地有無咩需要,呢點值得加分❗️