2019-09-28 218 浏览
今日行完激安諗住去護協途中找間野食個lunch, 點知行行下係佢樓下見到$68 午餐日式放題,咁抵食,當然要即刻去食下啦,佢lunch嘅時間去食,真係好抵!!晚市最平都要二百幾,最貴要五百幾。 餐廳最矚目係有個大魚缸,裡面有多種蜆,海蝦,蟶子任食,即撈即涮,新鮮好玩好食。 湯底有辣有唔辣,我就選左個蕃茄湯底,個湯真係好足料,好鮮甜,個餐包每位肥牛一碟,雪花分散好靚,牛味充足,仲有無限享用自助火鍋配料、沙律、飲品、炸物、水果及雪糕甜品等!值得一提佢有玻璃樽橙汁,好甜好清新,有日式冷盤前菜,而炸物亦有好多選擇,有天婦羅🍤,而火鍋配料亦好多,水果有清甜新鮮,食完火鍋簡值係絕配。 放題來說,CP值好高~~~要回本絕對係無難度呀!😁😁