2023-11-04
快餐店既價錢但質素幾高 款款野食都熱辣辣 脆卜卜😋COMBO價錢係$54 / $74 真係超級抵!餐廳環境幾靚幾舒服 係藍白色主題 幾靚🤍 4個人黎都坐得OK.|CRUSTI PIZZA COMBO $74(1) Pizza : BBQ chicken 係橄欖油整既薄皮底 食落罪惡感少左 覺得輕盈啲😜 餡料滿滿 雞肉又好食😋(2) Fries : Sweet potato 條條都脆卜卜 薄皮 啖啖甜薯😙(3) Salad: Coleslaw 配沙律係好夾 食完好多熱辣辣既炸野 最岩食沙律中和下~(4) Combo Drink : 可以揀唔同既汽水 梳打水同橙汁.|CRUSTA COMBO $59(1) Crusta : Juicy Beef Mince 係店鋪既signature🐄 超級熱辣辣 食個陣要小心啲😌 仲要有好多拉絲芝士 大滿足🧀(2) Fries : Potato Fritters 炸皮好薄好香口~(3) Salad: Coleslaw (4) Combo Drink .|Bombay Chicken Pizza $52另外再叫多個雞肉Pizza😝 呢款係有少少辣 比BBQ
COMBO價錢係$54 / $74 真係超級抵!
|CRUSTI PIZZA COMBO $74
|CRUSTA COMBO $59
超級熱辣辣 食個陣要小心啲😌 仲要有好多拉絲芝士 大滿足🧀
(3) Salad: Coleslaw
(4) Combo Drink
|Bombay Chicken Pizza $52
另外再叫多個雞肉Pizza😝 呢款係有少少辣 比BBQ Chicken濃味啲
|Classic Seafood Chowder Crusta $37
我地鐘意牛肉Crusta多啲 因為芝士多啲🤣 而呢款海鮮就多醬汁啲 但一樣超熱辣辣 食落好正~
|BBQ chicken wing $10
連雞翼都有驚喜 滿滿醬汁 肉質好嫩滑🐥