2022-10-18
🤗今日係爸爸60大壽既生日飯,揀左係屯門既燒肉男,之前有朋友推介過呢間CP值高,所以就試一試佢。🤗今次我地揀左個C餐,4個人有7折,即3xx一位。任食任飲,用QR code 落order。🤗一坐低就黎左個9宮格牛肉盤,幾靚仔。又標好晒係咩肉,可以容易d再叫。🤗C餐最靚個隻肉大概就係咁既樣,3百幾蚊,不過不失。❗️‼️不過重點係。呢間野每枱都放一大樽炸蒜片!炸蒜片加牛肉,實在係太犯規,好脆好香,加晒分!🤗呢度仲有個少少甜品吧,有牛角包窩夫🧇細細地幾可愛。不過牛角包本身有少少咸,所以味道又有dd 奇,不過唔難食既。你想既話仲可以加m字頭雪糕。正呀!🤗總括黎講,呢度係食到好多牛,因為d牛唔算好多脂肪,唔會好滯。另外,佢仲有好多其他小食,炸物前菜個d,款式多味道都唔錯,呢餐飯食得幾開心,炸蒜片贏晒歡心🤭
🤗C餐最靚個隻肉大概就係咁既樣,3百幾蚊,不過不失。