2017-12-19 134 浏览
今次相约好友一齐打边爈做冬喺OPENRICE 查看后见到呢间新开火锅店都有廿几个LIKE又可以BOOK 枱有折,所以就去试下到步后唔洗等位就可以入坐,服务态度几好我地一行五人就叫左个大芝士鸡煲,味道OK,好多芝士,鸡肉都够嫰但个人喜好,都系觉得传统麻辣鸡煲配火锅夹啲。食完芝士鸡后,侍应会加上猪骨汤黎做汤底哈~!! 个人觉得个猪骨汤底无咩特别今次地叫左以下配料(大) 雪花肥牛 - 太细碟,系用一个例牌碟再放上卷成一圆筒,数量有几多可想而知,但价钱都唔平响玲 - 相信与大家平时食的一定有好多出入,呢间应该系用腐竹再绕一圈再炸。系好有腐竹味,但口感同吸汤度完全不合相虾+墨鱼滑 - 用料都足,但份量太少,只有一个细饭碗大细,但价钱要约100其余的都系一般般,云吞、皇帝菜、珊瑚蚌、..... 都唔系叫左好多野7折后每位约170咁大家可以参考下
今次相约好友一齐打边爈做冬
又可以BOOK 枱有折,所以就去试下

到步后唔洗等位就可以入坐,服务态度几好

但个人喜好,都系觉得传统麻辣鸡煲火锅夹啲。
食完芝士鸡后,侍应会加上猪骨汤黎做汤底

哈~!! 个人觉得个猪骨汤底无咩特别

今次地叫左以下配料