2021-02-01
Cafe 係位於前粉嶺裁判法院旁既白色建築物。很適合大家打卡。📸📸📸📸見到網上很多人到粉嶺都會去食呢間cafe,難得今日黎到粉嶺便前來嘗試。‼️建議客人去前預先訂座。‼️ 差唔多中午一時,空內同空外都差唔多坐滿人。⚠️另外,提提大家由於疫情關係,cafe 2:30-3:30pm 會做全店消毒,唔會提供任何服務。本人覺得價錢偏貴(另加12%service charge)!!!🤧🤧🤧試過一次,唔會再去食。咁既價錢可以有更好既選擇。👎🏼👎🏼👎🏼食物質素很普通。特別是水牛地雞翼同抹茶latte!!雞翼好鹹同酸,就算佢另附蜜糖,都冇咩用,可以唔洗叫。加上雞翼需$102+12%既價錢,完全唔值! 另外,抹茶latte只飲到咖啡味道,完全飲唔出一點既抹茶味道!👍🏻👍🏻佢既all day breakfast (歐陸早餐)都唔差。很足料!如果你地想黎呢間cafe,都可以嘗試吓。網上見到有人話員工服務態度差。但今日去到,覺得員工態度唔錯,都有禮貌。他們都會問每枱客人需唔需要額外既碟,方便我地share 啲食物。呢個舉動我覺得係幾貼心。❤️🧡💛💚👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
水牛城雞翼,蜂蜜芥末汁
抹茶拿鐵
朱古力摩卡