2019-03-01 220 浏览
上完堂同朋友嚟到上環呢間西餐廳 一上樓上 真係有d嚇親 環境好靚好舒服 裝飾亦好decent 好有情調跟著我地就叫左幾個頭盤Rabbit Confit有麵包再配調好味的鴨肉絲同荀 香口而且口感好多層次:)Roasted red and yellow beet有各樣蔬果 酸酸甜甜都幾開胃 再加上cream cheese 味覺更豐富🤗Prawn ceviche我地最鍾意呢個頭盤 有少少越南風味 食起來酸酸甜甜 蝦亦好新鮮!值得一提佢地麵包都好好食 牛油好香😊我地叫左四杯cocktail 賣相都好得意😎龍蝦意粉龍蝦味好重亦都幾足料 意粉唔會太硬👍🏻Smashed potato炸得好香脆可口 做小食一流😋Ribeye (medium rare)Medium rare都剛剛好 醬料應該係自家製 幾特別同好味😆Chocolate dome打碎後係caremel cake 再點濃郁的朱古力醬 仲有雪糕 好豐富 食埋個甜品就滿足🤗餐廳仲有下層係酒吧 環境氣氛都幾好 食完飯可以落嚟飲杯酒🍷

跟著我地就叫左幾個頭盤

Rabbit Confit
有麵包再配調好味的鴨肉絲同荀 香口而且口感好多層次:)

Roasted red and yellow beet

Prawn ceviche

值得一提佢地麵包都好好食 牛油好香😊

我地叫左四杯cocktail 賣相都好得意😎

龍蝦意粉
龍蝦味好重亦都幾足料 意粉唔會太硬👍🏻

Smashed potato
炸得好香脆可口 做小食一流😋

Ribeye (medium rare)

Chocolate dome

餐廳仲有下層係酒吧 環境氣氛都幾好 食完飯可以落嚟飲杯酒🍷