係門口比呢個menu吸引左入去食Steak & Frites 🥩 🍟Argentinian Ribeye (12oz)/ USDA Sirloin (10oz) With unlimited fries and 1 glass of wine Tandoori Mix Grill 烤肉拼盤 (大蝦🍤,香烤魚柳,奶油雞塊,羊肉串,烤羊肉)大蝦肉質爽彈 帶有牛油香,魚肉嫩滑,奶油雞夠軟嫩,羊肉串 & 烤羊肉帶有印度香料孜然姜黃味牛扒叫左阿根廷肋眼牛扒 7成熟 配上rosemary ,食落油脂味濃厚,外皮帶有少少🤏焦香感,但同時又保留左肉汁Wine 🍷 雖然set係配紅酒 但想飲白酒多d好好既係 waitess聽到我咁request 都幫我轉🫶🏻而清爽既白酒仲可以平衡番牛扒嘅油脂感👍🏻盤上面有鹽 同埋黑松露牛油🧈但我個人比較沾少少鹽搭配食,可以更加突出肉味薯條🍟 炸得酥脆! Paneer Kulcha 芝士發麵餅 🫓🧀烤麵餅包入面充滿住融化既芝士,外脆内軟,芝士味香濃!
係門口比呢個menu吸引左入去食

Steak & Frites 🥩 🍟

Tandoori Mix Grill 烤肉拼盤
(大蝦🍤,香烤魚柳,奶油雞塊,羊肉串,烤羊肉)

Wine 🍷 雖然set係配紅酒 但想飲白酒多d
而清爽既白酒仲可以平衡番牛扒嘅油脂感👍🏻

薯條🍟 炸得酥脆!

Paneer Kulcha 芝士發麵餅 🫓🧀
烤麵餅包入面充滿住融化既芝士,外脆内軟,芝士味香濃!