好CRAZY地星期二食完,實在太掛住CATCAKE星期六,O係九龍塘番完又一城又出番黎九龍城 =_=""事關十分不心息,要吃到朱古力類甜品為止!好采 12:XX AM 仲未關~我又點了CATCAKE喇,又點了CHOCOLATE PUDDING但是今次的CATCAKE 細件二很多,想喊!!! >O<我同店員講:「點解細件左咁多O既?!」佢話一向都係呢個SIZE, 我話:「冇可能架,我星期二先食過(然後用手框出大約SIZE....)」當然,他沒有再CUT一件給我啦,只不過有點不心息!食一啖笑一笑,感覺真的快樂透可惜豆腐雪糕球沒有淡淡的豆腐味,只食到冰同埋怪怪地的石膏味 @_@" !!CHOCOLATE PUDDING嘛~當佢CHOCOLATE CAKE食是OK的,因為真的好香牛油味,所以先會有咁O既口感,不過佢d漿唔夠濃味呢!下次我想食檸檬批~
好CRAZY地星期二食完,實在太掛住CATCAKE
星期六,O係九龍塘番完又一城又出番黎九龍城 =_=""
事關十分不心息,要吃到朱古力類甜品為止!
好采 12:XX AM 仲未關~
但是今次的CATCAKE 細件二很多,想喊!!! >O<
食一啖笑一笑,感覺真的快樂透
下次我想食檸檬批~
$40 (宵夜)