2023-12-15 21 浏览
Little Hide Cafe by Pillow Talk💭係一間🤍全白色嘅精緻小店,店內有好chill嘅感覺☺️,食客包括埋好可愛嘅小貓狗🐈🐕,你嘅寵物都可以帶入嚟一齊嘆~ 🐶食咗燒紐西蘭牛柳沙律🥩🥗, 柚子味嘅沙律醬好清新🍊,牛柳軟嫩帶甜,只係沙律所以唔太heavy,好鍾意呢道菜!😍之後仲食埋蘑菇醬煙肉意粉 ,🍄蘑菇味濃郁,加埋🥓煙肉更有鮮味,啲汁喺底所以要記住撈勻啲🍝!飲品方面嗌咗鮮甜嘅🍹菠蘿汁同埋 “Berry Berry Berry”, 成份有🍓士多啤梨,🫐藍莓,🍎蘋果同埋🍯蜜糖,因為有莓果嘅碎粒所以飲落有咬口!🥤有梳打成份所以好過癮!🫧最後甜品有🍫🧁chocolate lava cake with berries,cut開一半有朱古力流心,食落去仲暖暖哋,勁正!👍🏻👍🏻👍🏻