2017-06-25 120 浏览
尖沙咀同佐敦交界的一間酒吧,位置唔難搵,而且旺中帶靜,仲幾好feel 岩晒收工過黎chill入位黎就送上nuts and menu...在近窗邊的位置坐下,另一邊是吧枱呢度有好多手工啤,鐘意飲啤酒嘅人一定要試試!呢款india pale ale酒味較重,我個人就鐘意偏甜的haha生蠔+海膽生蠔🤤🤤🤤生蠔新鮮而且海水味濃,唔使加辣椒醬凈係食個鮮味都好正!!加左海膽同蟹籽係面,好好味!口感多層次,好似食左個海落肚咁~~黑松露意大利飯好得意用煲仔去裝,上到枱仲係keep住熱嘅材料比較單一,成個飯充滿非常濃列嘅黑松露味,好香呀🤤 個飯吸收晒d黑松露汁,啖啖都好滿足,份量亦算多,女仔share食就夠啦~~呢款少d啤酒苦澀味,飲落好香甜仲有個西班牙伊比利黑毛豬火腿伴芝士拼盤火腿片肉味香濃,伴沙律菜或者送酒都好味! 唔好睇佢好似好少,食落都幾飽😋最後一支手工啤~朋友的食物同環境都好好~想飲酒又多個聚腳點啦🤗

入位黎就送上nuts and menu...

在近窗邊的位置坐下,另一邊是吧枱

生蠔+海膽生蠔🤤🤤🤤

黑松露意大利飯
好得意用煲仔去裝,上到枱仲係keep住熱嘅

呢款少d啤酒苦澀味,飲落好香甜

仲有個西班牙伊比利黑毛豬火腿伴芝士拼盤

最後一支手工啤~朋友的