2023-02-15 12 浏览
今晚同朋友去左一间系大角咀几有格调既餐厅食饭,餐厅环境都唔错,音乐播紧Lady Gaga啲歌,整体环境都几chill几舒服,可以好舒服咁坐低慢慢食☺️.我地拣左以下既野食:.Luna Poke 招牌刺身饭(Regular)👍🏻有好多配料 份量好足 两个人都够食👍🏻沙律酱同菜做到平衡 会令人食唔停.猪颈肉 Pork Neck (1set)👍🏻外脆内嫩 烧得好香好入味 唔会油腻.美国牛肉串 American Beef Stick(1pc)👍🏻牛肉烧到刚刚熟 十分嫩口👍🏻小辣不会太辣 适合不能吃太辣的朋友.炸芝士薯条 Cheese Fries👍🏻薯条保持到硬到 慢慢食都唔会变腍👍🏻芝士浓得嚟唔腻 👍🏻芝士量好足 可以捞晒啲薯条.一口和牛粒 Australian Hagyu Beef (1set)👍🏻脂肪分布平均 油花细密👍🏻味道嫩滑 牛味浓郁.牛油果奶昔 & 夏威夷宾治 POG👍🏻奶昔有淡淡奶香同牛油果味 唔会好甜👍🏻夏威夷宾治十分清新 尤其番石榴味好出 👍🏻特饮不收服务费

我地拣左以下既野食:
Luna Poke 招牌刺身饭(Regular)
👍🏻有好多配料 份量好足 两个人都够食
👍🏻沙律酱同菜做到平衡 会令人食唔停
猪颈肉 Pork Neck (1set)
👍🏻外脆内嫩 烧得好香好入味 唔会油腻
👍🏻牛肉烧到刚刚熟 十分嫩口