2020-09-23 315 浏览
之前都未試過呢間cafe 而家重開 見到個裝修勁靚 變左bar咁 就同朋友去試下🙆🏻‍♀️ 不過佢地未有酒牌 但可以bookmark定遲d去飲野🍸. 黑松露意粉 . $118呢個係secret menu!! 之前係ig見到有已經好想試下 點知menu無 就問下staff 結果就有得試喇😆 勁香黑松露味 個sauce好濃 撈埋d菇好味 意粉好彈牙 食落唔算好油 賣相好靚. Carbonara . $88正常發揮 意粉好掛汁 唔乾身 個汁都幾濃. 宇治抹茶紅豆拿鐵 . $58好igable嘅latte☺️好濃郁抹茶味!! 分左抹茶 牛奶 同紅豆三層 蜜味紅豆好甜入口即溶 連平時麻麻地紅豆嘅我都好鍾意食 因為唔係硬個種😆. 意大利岩漿朱古力🍫 . $50熱朱古力超好飲 !! 非常濃郁 唔會太苦太甜啱啱好☺️入口仲好滑tim😋. 日式唐揚炸雞 . $58炸雞就好普通啦唔算炸得好脆 有d淋 同想像中有出入小結: 整體飲品較為勝出 好多抹款揀 好有心思 見奶蓋系列好大杯下 食物種類就唔多啦 甜品都想一試🥰 不過望落好似好大 但其實只6 7枱到🙆🏻‍♀️所以大家dm佢地book位啦☺️推介: 🌟🌟🌟🌟(最高5

. 黑松露意粉 . $118

. Carbonara . $88
正常發揮 意粉好掛汁 唔乾身 個汁都幾濃

. 宇治抹茶紅豆拿鐵 . $58

. 意大利岩漿朱古力🍫 . $50

. 日式唐揚炸雞 . $58
炸雞就好普通啦唔算炸得好脆 有d淋 同想像中有出入

推介: 🌟🌟🌟🌟(最高5星)