2022-10-04 2426 浏览
听日放假,今晚一于去酒吧轻松吓啦🤤💰总消费: $400几/2人(含加一)・ 德国猪手配薯蓉🍖($2xx)听讲最近呢间Bar做紧promotion,就想试吓佢嘅猪手🍖唔好睇相细细份,两个女仔一齐share都食唔晒🥹自认我哋胃口都唔细😂出面猪手卖紧起码要$300-$400,呢度做promote只需要二百几蚊,实质价钱唔记得咗但系一定$250内🙈🙈佢嘅猪手皮烧到卜卜脆,而且呢只猪手脂肪唔多唔少,属于半肥瘦,所以只猪手又嫩又滑😍😍😍𠮶酱就系芥末酱,另外仲有咸菜,猪手点少少芥末酱加上咸菜,鲜味十足,又脆口又好食💯💯💯另外仲有个薯蓉,分量适合,口感绵密,同个猪手几夹🤤🤤🤤・ Lamb Samosa🥠 配Mini Yoghurt($138)睇个名唔知系咩,但系一嚟到就有惊喜💕佢好似咖喱角咁,不过入边就系用羊肉碎🐏总共有四旧,每一旧都颇为大嚿,好饱肚🙈🙈口感酥脆,回味无穷🤤🤤配上佢特有嘅酱汁(类似薄荷酱),即刻解咗佢嘅油腻😍成件事变得好清新🌿・ Captain’s Beer🍺 ($88)猪手当然要配啤酒🍻好彩净系叫咗一杯,唔系两个女仔点样饮得晒!一杯已经饮唔晒😂😂😂呢度嘅啤酒好在够冻❄️一饮落去凉透心,
听日放假,今晚一于去酒吧轻松吓啦🤤

💰总消费: $400几/2人(含加一)

・ 德国猪手配薯蓉🍖($2xx)

・ Captain’s Beer🍺 ($88)
猪手当然要配啤酒🍻好彩净系叫咗一杯,唔系两个女仔点样饮得晒!一杯已经饮唔晒😂😂😂呢度嘅啤酒好在够冻❄️一饮落去凉透心,一个字”爽”呀💕💕💕

・ 环境🏡
环境好好,每张枱櫈相隔比较远,坐得舒服💯环境有少少昏暗,好适合大家喺度饮酒倾偈😚😚😚今次座位对面就系吧枱,会见到bartender调酒,好有气氛✨✨✨

总体评分:8.5/10⭐️