2022-08-26 1330 浏览
網上見到呢間好似好多人話好好食💛呢間唔單止野好食 仲要係運動主題⚽️🏀成間餐廳都有濃濃既運動味 仲好有feel推薦大家特別既日子去試下 價錢又唔係好貴仲要唔洗收切餅費~(*´∇`*)◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦1.美國極黑毛豬 ($178)▪️呢個可以揀生既程度 我今次試左全熟 但有少少硬 不過隻味幾好食~ 下次再叫想試7成熟 應該會更加好食(๑・̑◡・̑๑)2.火辣水牛雞翼($88)▪️好鍾意佢隻醬 好好味 雞翼都算大隻 食落都幾惹味架♪(๑ᴖ◡ᴖ๑)♪3.黑松露薯條($68)▪️黑松露醬很好吃!ლ(╹◡╹ლ) 加上芝士更好吃 薯條比較普通 不過加在一起就變好吃了~◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦◦The Stadium Bar & Restaurant⚲觀塘興業街4號The Wave 4樓味道:☆☆☆☆/5價錢:☆☆☆/5回頭率:☆☆☆☆/5
網上見到呢間好似好多人話好好食💛
呢間唔單止野好食 仲要係運動主題⚽️🏀
成間餐廳都有濃濃既運動味 仲好有feel
推薦大家特別既日子去試下 價錢又唔係好貴
仲要唔洗收切餅費~(*´∇`*)
1.美國極黑毛豬 ($178)

2.火辣水牛雞翼($88)

3.黑松露薯條($68)

The Stadium Bar & Restaurant
⚲觀塘興業街4號The Wave 4樓