2021-05-14 154 浏览
呢間係荃灣工廈入面鋪頭面積唔大,得十張八張枱好幾次想帶埋屋企人一齊walk-in 食都無位,人多既話一定一定要book枱!!!•軟殼蟹安格斯芝士漢堡 🍔$148個burger勁大份😍 軟殼蟹唔會炸到好油同好厚粉,配埋塊甘厚既安格斯,yummy 😚薯條係即炸,熱辣辣食就岩哂最正係碟撈左沙律醬既粟米,食完甘多油膩野食返啲粟米,可以中和下👍🏻•海鮮忌廉汁扁麵配挪威煙三文魚 $118睇相都知份量足。最鍾意個忌廉汁,比平時食杰身啲,但一啲都唔膩。就好似食沾麵甘,每條麵都可以掛湯😂另外加左$68轉set包一個迷你櫻花濃蝦湯同一個小食同甜品雖然個湯比較稀,但就超重蝦味,而且有少少辣,飲完一直都好回味🥺當日推介小食係秘制香辣雞塊,因為無得揀辣度,店員好窩心甘問我係咪唔食得辣,話可以轉香草蜜糖雞翼😊個蜜糖雞翼真係超超超好食😋😋😋😋😋 勁多蜜糖,個皮烤到脆口但唔乾,咬落去勁juicy🤤四月甘岩做緊$1仼食cheesecake🍰 差唔多試哂甘多款😍 雖然$1仼食,但絕對無揸流攤👍🏻 呢間真係好岩三五知己或者情侶去食,環境夠chill又relax,野食又好味😎
呢間係荃灣工廈入面
鋪頭面積唔大,得十張八張枱

•軟殼蟹安格斯芝士漢堡 🍔$148
薯條係即炸,熱辣辣食就岩哂

•海鮮忌廉汁扁麵配挪威煙三文魚 $118

另外加左$68轉set