2022-05-28 38 浏览
咁啱嗰晚無落雨 帶點微風吹下 早早6點幾入座 望住由個天入黑都幾正 晚上時分帶點微醺 氣氛認真不錯 bar呢啲起係海傍附近真係加分的!。。。🦔👉Margherita Pizza $158成大批12吋真係震驚人眼球🫣一上碟已經霸咗成半張枱omg 唔記得講聲要薄皮🤣咁就試下厚皮啦 既食到麵團嘅soft又不失pizza脆皮邊嘅質感 個樣真係唔差 每件餡料同味道都so even。。。🦔👉墨西哥辣烤玉米片 A tavola Nachos明明係當starter咁食🥴點知見到咁大兜chips真係嚇襯 心諗: 乜我有叫到焗飯咩?! 呢排未食過doritos真係可以過下口癮 唔知on top原來會有兩大嚿莎莎醬同酸奶油油 自己仲另加$25要牛肉醬🤣好啦咁多種味又有成層咁高嘅nachos真係可以慢慢試 唔驚會被醬浸腍哂 食極佢底部嗰啲都係暖暖地脆口的 另外有埋熱溶極痴纏嘅mozzarella cheese🤤呢個starter有夠飽了!。。。🦔👉烤菲力牛排 $358Grilled Fillet Mignon 12oz相信大家嘅眼睛係明亮的😎近牛腰脊部嘅菲力望見咁厚大真係幾期待的!點咗medium rare

👉Margherita Pizza $158

👉墨西哥辣烤玉米片 A tavola Nachos

👉烤菲力牛排 $358
Grilled Fillet Mignon 12oz
相信大家嘅眼睛係明亮的😎近牛腰脊部嘅菲力望見咁厚大真係幾期待的!點咗medium rare 睇得出肉質幾靚咁😀哈哈 我就鍾情於佢嘅薯蓉多啲 質感好smooth加埋牛肉焗食落真係好香🥰微帶點薯粒更令人興奮 加埋埋葡萄蕃茄仔 成碟野配菜好正!

Weekend promotion
🍹$188 任選兩款cocktail

👉Coconut Colada
Colada呢啲就係飲落幾fresh 有埋菠蘿汁同椰子雪糕襯托下 rum飲落都唔會太濃烈 重點係個杯身成個菠蘿形咁
👉Mixed Berry Collins
Gin再加雜莓糖漿 個base係梳打水 感覺就係含酒精嘅汽水🤪