2021-05-04 75 浏览
將軍澳呢條海濱可以話係數一數二舒服嘅地方 無論係單車踩板跑步散步就咁行街都係一流舒服最近附近就開咗好多間唔同嘅餐廳 今次就去咗附近呢間西餐廳 食晏晝 餐廳都幾開陽喺正Donki隔離 食完仲可以去隔離行街掃貨添 今次就要做個午餐setDaily salad chicken breast salad好彩今日嘅沙律係雞胸沙律啱晒我補充蛋白質😁8oz Ribeye 🥩$138 medium牛扒叫咗五成熟嚟到係用Grill 嘅整法 略帶少少燒味道 好處就係比較少油健康啲 唔好處就係咬落去牛扒可能需要比較用力咬 但係牛扒嘅味道都好足 油脂分佈都幾好 唔會太多脂肪同埋筋 牛扒選擇咗跟薯條 🍟 薯條係粗身嘅 所以外脆內軟 好食過快餐店好多 而且薯條唔會份量太多所以食落去啱啱好唔會太膩New york cheesecake 🍰$38食落去cream cheese味重 仲有唔少toppings 不過食完個牛扒餐再食就有啲Heavy😈😈總括嚟講呢間西餐廳價錢唔算貴而且環境好好服務亦都唔錯侍應好主動 呢個價錢買到咁樣嘅環境食物質素我覺得都係值 👍🏻 而且呢度有戶外戶外嘅座位所以就算帶住自己嘅寵物都可以嚟食晏晝

今次就要做個午餐set

好彩今日嘅沙律係雞胸沙律啱晒我補充蛋白質😁

8oz Ribeye 🥩$138 medium

New york cheesecake 🍰$38

總括嚟講呢間西餐廳價錢唔算貴而且環境好好服務亦都唔錯侍應好主動 呢個價錢買到咁樣嘅環境食物質素我覺得都係值 👍🏻 而且呢度有戶外戶外嘅座位所以就算帶住自己嘅寵物都可以嚟食晏晝夜晚

平時經過都見到唔少顧客喺度飲酒happy hours 遲啲放寬咗食肆 都會考慮嚟呢度飲返兩杯 chill chill