2023-04-26 196 浏览
過完復活節假期,返工都冇咩動力,仲繼續holiday mood緊,約埋朋友一齊去yoho mall 食dinner🤪🤪依家都做緊promo,叫埋朋友一齊嚟食開心share就啱哂😬😬備長炭水,水更清甜,飲完可能皮膚都好啲🤣🤣🤣🤣🌮手撕豬肉配烤餅手撕豬肉有少少辣辣地,有啲似東南亞風味,加埋鬆軟烤餅一齊食又幾好食。烤餅就咁蘸汁都幾好食。手撕豬肉份量都幾多,食到最後都有好多淨👍👍🦞波士頓龍蝦意大利飯大過隻手嘅龍蝦份量十足,外殼已經開左,輕輕一開就食得,啖啖龍蝦肉加埋yogurt 更加好食同滑身🤗🤗而大麥製造嘅意大利飯好有咬口,同我之前食過嘅完全唔同,依款意大利飯加埋啲龍蝦汁係會愈食愈上癮😙😙😙ps waitress 服務態度好好,會問之前有冇嚟食過同會介紹食物。埋單嗰陣先知有cookie 賣,下次經過都可以就咁買嚟試下😆😆
備長炭水,水更清甜,飲完可能皮膚都好啲🤣🤣🤣🤣
🌮手撕豬肉配烤餅
手撕豬肉份量都幾多,食到最後都有好多淨👍👍
🦞波士頓龍蝦意大利飯