ChaTraMue上年係銅鑼灣開左之後都無飲過,我地都唔係好潮聖既人,前幾日行過就順便試吓👧🏻👦🏻 #正宗泰國綠奶茶 ☕️ +斑蘭珍珠 HKD 33 (around)抱歉用左effect影所以唔係太清,下次會影返好啲😳話說我哋本身想叫Thai Tea,但綠茶好似特別啲,同埋小妹係綠茶控😳 本身都幾期待,賣相都幾靚,但係加咗冰之後覺得茶味唔太香,略嫌有啲甜,都唔係太好飲,同我之前去泰國飲既爭好遠🥺🔗題外話:我地拍拖行街個陣好多時買嘢飲都淨係會買一杯,因為如果唔好飲就覺得賺左,留返個肚食第二啲嘢🤣同埋兩個人飲一杯幾sweet ah 🤪 唔知係咪好多情侶都會好似我哋咁呢🤤✅甜度方面只可選擇正常(100%)或是少甜(60-70%)

✅甜度方面只可選擇正常(100%)或是少甜(60-70%)

2020-08-18
10 分钟 (外卖自取)