2009-04-25
之前 honey book 左位,今晚食放題慶祝 Our Anniversary !! 今次係我第三次去,覺得今次最好食!第一次係 lunch hour, 唔係唔好食,但我想食放題多 d~第二次叫左好多海鮮,而我一向甚少食海鮮,唔喜歡咁多殼。今晚好肚餓,我地食 6:30pm 時段,一坐低即叫野食!呵呵~ 有我最喜歡的牛肉! 尤其牛利,叫左 3 串,超好味!!第一 round 食完我已經飽左一大半,但我仲好想食,未夠喉!第一次試燒牛肉壽司,一定要食呀!! 我同 honey 都覺得超好味,前後點左 6 件!炒牛柳粒又係好好味! 燒牛仔骨又正 wor! 今日食左好多款牛,款款都唔同口感、味道! 但都好正! 好滿足 唔知係我太肚餓,還是太耐冇食我想食既燒物!一路食,一路係咁嗌好好食! d 刺身幾新鮮,有隻唔記得叫咩魚刺身,全白色的,很鮮味!第一次試已經覺得好味!仲有雞軟骨,脆卜卜,好好味!蟹皇翅,好食過街邊碗仔翅,仲衛生好多添!總括全晚都好滿意,好飽飽 waiter 都有善,honey 話加水,佢走去換左杯新既熱水,都算殷勤!每人大約 $170,食到呢個質素,不錯架!同一班朋友食,價錢
今次係我第三次去,覺得今次最好食!
第二次叫左好多海鮮,而我一向甚少食海鮮,唔喜歡咁多殼。
今晚好肚餓,我地食 6:30pm 時段,一坐低即叫野食!
第一次試燒牛肉壽司,一定要食呀!!
我同 honey 都覺得超好味,前後點左 6 件!
炒牛柳粒又係好好味! 燒牛仔骨又正 wor!
今日食左好多款牛,款款都唔同口感、味道!
但都好正! 好滿足
唔知係我太肚餓,還是太耐冇食我想食既燒物!
一路食,一路係咁嗌好好食!
d 刺身幾新鮮,有隻唔記得叫咩魚刺身,全白色的,很鮮味!
第一次試已經覺得好味!
仲有雞軟骨,脆卜卜,好好味!
蟹皇翅,好食過街邊碗仔翅,仲衛生好多添!
總括全晚都好滿意,好飽飽
每人大約 $170,食到呢個質素,不錯架!
同一班朋友食,價錢都合理,唔覺太貴!
不過我食量唔大,好快飽,唔抵