2016-05-28
一行入去店內,第一時間嘅感受係。。店如其名,充滿糖果歡樂☺️3.6牛乳芝士雪糕 $29可以揀杯裝/甜筒(+$2),小編揀左後者🙈嘩,有無見大過拳頭嘅雪糕呢?😱雪糕嘅裝飾好似舞台咁,七彩繽紛,有熊仔糖、糖豆、朱古力。。。又睇得又食得,睇見都開心😆😆雖然雪糕睇落好似好多糖果,但味道唔會太甜,只不過小編就覺得糖豆好似雪糕咁好有份量,有啲搶左本身唔太甜嘅主角 - 雪糕🙊*天氣熱,雪糕好易融,快啲食哦😂人氣奶昔+芝士撻= Perfect Match金莎奶昔 $28*+$9 半價換購芝士撻!!!如果我話金莎味,應該各位Foodie會覺得我講廢話吧😂😂唔知點解小編覺得佢有....啲朱古力威化餅有啲美祿味有啲...?好複雜嘅層次😂面層有粒粒,建議唔好直接食,好甜,不過放心,佢會自己融😝香芋芝士撻 $18香芋味好香,食落好重芝士味,是流心餡的。。。好滑,唔會似平時食嘅芝士撻咁酸👍🏼👍🏼店員很貼心地提醒:記得趁熱食😀*依加感謝祭逢星期五,所有芝士撻買3送1*凡惠顧任何飲品/雪糕,送法式馬卡龍乙件👍🏼店內提供紙巾👍🏼店員很有禮貌,會提醒客人坐下進食
可以揀杯裝/甜筒(+$2),小編揀左後者🙈
嘩,有無見大過拳頭嘅雪糕呢?😱
*天氣熱,雪糕好易融,快啲食哦😂
*+$9 半價換購芝士撻!!!
👍🏼店員很貼心地提醒:記得趁熱食😀
*依加感謝祭逢星期五,所有芝士撻買3送1
👍🏼店內提供紙巾
👍🏼店員很有禮貌,會提醒客人坐下進食