2021-01-18 2224 浏览
为咗呢个truffle toast而嚟🤤,toast 嘅size好的骰,不过黑松露🍄就系不惜工本咁不停刨,toast入面有热溶咗嘅芝士🧀,超正,呢个绝对需要试😍.呢度嘅lunch Menu除咗可以自己食自己之外,仲可以拣一个叫做sharing is caring嘅option,即系Menu嘅七个dishes都有,而你系可以share among the two ppl👯‍♂️,作为一个懒得谂嘅人,当然系会拣呢个sharing option啦,咁咪可以咩都试到啰🤗.北欧菜嘅调味都比较浓味同埋咸少少,同埋好多个course都会用上nuts🌰呢种食材,starter有芦笋同埋三文鱼🍣,main有带子,risotto🍛同牛🥩,甜品就系血橙🍊sorbet同胡椒粒士多啤梨🍓雪糕,我觉得佢哋多个dishes 嘅sauce做都得唔错,而我就特别钟意risotto😋.不过佢哋嘅份量就偏少,我作为一个好容易饱嘅人,食晒七个course(share即系等于3.5个course到),都唔会话觉得太饱😅,大食嘅朋友,应该要自己一个人食六个course😉