黑松露杂菌薄饼(中)57hkd内有不同蘑菇, 上面有一层芝士, 黑松露做点缀, 中间夹杂茄汁,食落,juicy。韩式意粉薄饼 59hkd是拉差辣椒酱, 有意粉,香肠,红酒, 芝士, 西式食品食物,有韩式嘅感觉, 主要系因为辣椒酱, 有泡菜嘅味道。焗芝士韩式饺子5只 32hkd只系传统菜肉饺 ,最后有一层芝士上面,有茄膏,香草。接骨木花茶 38hkd花茶饮落味道好特别, 自己少可以买到呢个味道嘅饮品, 饮落去好清爽, 最正系花茶面上面有一层泡泡饮落有口感之余仲系好好味,似系水果香, 花茶贵得有原因, 亦系 解辣之选。肉酱芝士焗意粉 49hkd意粉上面有一层厚厚嘅有口感, 韧韧地嘅芝士层,焗左后又系好juicy,好快就食完,份量250g 左右。Cafe 内有人独个子专程追韩星相片,亦有好多人喺买完嘢之后都会坐低,慢慢影韩星嘅相片,睇店内韩星相, 成间餐厅好多年青人、学生聚集。To admin: 同朋友食饭,所以只有一半相片都原图免加一,不限时饮食
黑松露杂菌薄饼(中)57hkd

韩式意粉薄饼 59hkd

焗芝士韩式饺子5只 32hkd
只系传统菜肉饺 ,最后有一层芝士上面,有茄膏,香草。

接骨木花茶 38hkd

肉酱芝士焗意粉 49hkd

To admin: 同朋友食饭,所以只有一半相片都原图

免加一,不限时饮食
黑松露杂菌薄饼(中)57hkd 内有不同蘑菇, 上面有一层芝士, 黑松露做点缀, 中间夹杂茄汁,食落,juicy。
韩式意粉薄饼 59hkd 是拉差辣椒酱,较辣, 有意粉,香肠,红酒, 芝士, 西式食品食物,有韩式嘅感觉, 主要系因为辣椒酱, 有泡菜嘅味道。
接骨木花茶 38hkd 花茶饮落味道好特别, 自己少可以买到呢个味道嘅饮品, 饮落去好清爽, 最正系花茶面上面有一层泡泡饮落有口感之余仲系好好味,似系水果香, 花茶贵得有原因, 亦系 解辣之选。
焗芝士韩式饺子5只 32hkd 只系传统菜肉饺 ,最后有一层芝士上面,有茄膏,香草。