2021-12-19
上網見到有人介紹呢間茶餐廳價錢超平而且個賣相又勁靚所以就過咗嚟食下午茶,未夠兩點已經見有人排緊隊,佢呢間裝修成間Cafe咁不單止仲要連啲食物都勁似Cafe但超平.🤣💠挪威三文魚班尼迪蛋配酸種麵包 🍳🧈$68真心個樣都已經成個係Cafe見到咁,仲係要好食過喺Cafe食嘅添,佢個酸麵包整到超香唔知咩味但係好好食再加埋個班尼迪蛋都整到好有水準勁香勁好味😍😍😍😍💠韓風有柚子蜜糖炸雞髀 🍗$35加$10 鮮番茄湯通粉 🥫🍜佢啲雞髀啲肉好滑,個柚子蜜糖味超正同個雞髀好夾👍🏻👍🏻😽不過通粉就一般般,不過冇諗過加$10有咁大份通粉真心嚇了一跳🤣💠宇治紅豆抹茶西多士 🍵🍞$35整到好靚,不過味道就覺得綠茶味唔係太濃,紅豆味都幾甜比較入味同突出,多士真心大份冇諗過咁厚🙀如果可以叫一半就好啦🤪因為會太飽😣
💠挪威三文魚班尼迪蛋配酸種麵包 🍳🧈$68
💠韓風有柚子蜜糖炸雞髀 🍗$35